Een steunpakket kopen

 

Een tekort aan urgentiemateriaal... Het is iets waar een hulporganisatie van huivert! Helaas in deze tijden is dat helaas een realiteit! Prijzen van urgentiemateriaal schieten de hoogte in, doordat de vraag het aanbod overstijgt. Iets wat wij als kleine hulporganisatie helaas moeten ondergaan en moeite hebben om deze aan te kopen. Zeker met de verhoogde prijzen. Onze organisatie krijgt geen subsidies en daarom moeten wij op zoek naar andere wegen om dergelijk urgentiemateriaal te kunnen aankopen.

 

Gelukkig is er onze hoofsponsor Frapack! Zij verkopen in onze opdracht steunpakketten, waarvan AmbuLife per verkocht pakket een mooi bedrag krijgt, dat wij elke maand opnieuw kunnen spenderen aan iets wat voor ons levensnoodzakelijk is... Materiaal aankopen om jou te kunnen helpen!

Frapack verkoopt verschillende steunpakketten gaande van EHBO-kits tot snoep-, koffie- en wijnpakketten. Alle pakketten steunen onze organisatie. Dus waar wacht je nog op. Help ons helpen en koop een steunpakket!

 

Een steunpakket kopen en daarmee onze werking steunen is dus ook een goede keuze.

 

Onze partner Frapack, is onze hoofdsponsor inzake steunpakketten. Zij regelen ALLES. Van prospectie tot verkoop, de verzending, de eventuele klachtenbehandeling en de effectieve levering van de pakketten. AmbuLife krijgt per verkocht pakket een vast en aardig bedrag.

 

In de EHBO-pakketten zitten enkel kwalitatief hoogwaardige verzorgingsmaterialen. Alle verkochte EHBO-pakketten door Frapack zijn voor het in verkoop nemen voorgelegd aan het Medisch Comité van AmbuLife ter goedkeuring van de inhoud ervan.

 

Wil je als bedrijf of particulier een steunpakket aankopen? Dat kan gerust! Indien je als bedrijf een EHBO-pakket aankoopt, kan je de factuur volledig inbrengen als kosten in de boekhouding van jouw bedrijf.

 

Je kan in onze webshop alvast onze steunpakketten bekijken en eventueel aankopen. Wil je liever een rechtstreekse bestelling plaatsen? Neem dan rechtstreeks contact op met Frapack.

 

Ga naar de website van Frapack.

 

Voor wat worden de opbrengsten van de steunpakketten aangewend binnen onze organisatie?

  • aankoop van nieuw urgentiemateriaal;
  • het aanvullen van onze ziekenwagens voor dringend en niet-dringend ziekenvervoer;
  • het vervoer tussen ziekenhuizen (intraclinicair vervoer);
  • het aanvullen van onze hulpkoffers die worden ingezet bij de preventieve hulpacties (hulp op evenementen);
  • de aankoop van communicatiemateriaal, tenten en ziekenwagens.

  • Kasteelstraat 56 bus 3

    9620 Zottegem

  • secretariaat@ambu-life.be

  • 09 395 74 87

Onze partners

© 2021 Copyright  AmbuLife vzw.

Alle rechten voorbehouden.