Nieuw logo voor AmbuLife

Na 8 jaar vonden we dat het tijd werd  om het oude logo van AmbuLife om te ruilen voor een nieuw logo. AmbuLife wil vernieuwen en vooruitkijken, een nieuw logo hoort daar dan ook bij.

 

De kleuren blauw en rood zijn gebleven, maar we hebben onze "star of life" vervangen door een kruissymbool. Dit symbool staat garant voor de waaier aan activiteiten en zorg dat AmbuLife uitdraagt.

 

Uiteraard verander je niet zomaar op één, twee, drie een logo. Dat moet geleidelijk gaan. Daarom blijft ons oude logo zeker nog maximaal 3 maanden in omloop. Er wordt dus een overgangsperiode ingelast om van logo te veranderen. Doel is uiteindelijk na 6 maanden dat het nieuwe logo overal zal te zien zijn op onze wagens, onze publicaties, ons promomateriaal en in het straatbeeld in het algemeen!

Het is het Coranavirus en niet de Coronabacterie: maar wat is eigenlijk het verschil?

Covid-19, Coronavirus, virologen… allemaal woorden waar de meeste mensen tot voor een paar maanden nog nooit van gehoord hadden. Voor Covid-19 is dit niet meer dan normaal, vermits het virus dat ons allen zo geplaagd heeft, nog maar een aantal maanden die naam gekregen heeft. De andere begrippen (Coronavirus, viroloog…) bestaan echter al veel langer. Maar wat is dat eigenlijk, een virus? En wat is het verschil met een bacterie?

Help ons helpen... Koop een steunpakket!

Een tekort aan urgentiemateriaal... Het is iets waar een hulporganisatie van huivert! In deze tijden is dat helaas een realiteit! Prijzen van urgentiemateriaal schieten de hoogte in, doordat de vraag het aanbod overstijgt. Iets wat wij als kleine hulporganisatie helaas moeten ondergaan en moeite hebben om deze aan te kopen. Zeker met de verhoogde prijzen. Onze organisatie krijgt geen subsidies en daarom moeten wij op zoek naar andere wegen om dergelijk urgentiemateriaal te kunnen aankopen.

 

Gelukkig is er onze hoofsponsor Frapack! Zij verkopen in onze opdracht steunpakketten, waarvan AmbuLife per verkocht pakket een mooi bedrag krijgt, dat wij elke maand opnieuw kunnen spenderen aan iets wat voor ons levensnoodzakelijk is... Materiaal aankopen om jou te kunnen helpen!

Frapack verkoopt verschillende steunpakketten gaande van EHBO-kits tot snoep-, koffie- en wijnpakketten. Alle pakketten steunen onze organisatie. Dus waar wacht je nog op. Help ons helpen en koop een steunpakket!

CROWDFUNDINGPROJECT

We hebben dringend nood aan een bijkomende ambulance voor het vervoer van zieken en gewonden bij rampsituaties of grote ongevallen. Daarom hebben we dan ook een crowdfundingproject opgezet.

 

 

LANCERING EERSTE HULP APP

Een schokkend cijfer: meer dan 80% van de Vlamingen biedt géén eerste hulp wanneer ze vlak naast hen iemand zien bezwijken aan een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Investeren in zelfredzaamheid is dus letterlijk van levensbelang en dat doen we met de lancering van een nieuwe, gratis app 'Help!'.

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

Onze nieuwsbrief staat vol weetjes van binnen AmbuLife, maar ook EHBO-info, artikels met betrekking tot fondsenwerving, nieuws voor donateuren, wedstrijden, en nog zoveel meer. Aarzel dus geen seconde en schrijf je in.

 

EEN BOEKET HELPT!

Koop je boeket bij AmbuLife en steun per boeket de werking van onze organisatie. In samenwerking met Eurotuin hebben we een  mooi boeket samengesteld én indien je voor 14:00 uur besteld, heb je je boeket de volgende dag al in huis! Bekijk het boeket snel in onze webshop.

INZAMELACTIE LEGE INKTPATRONEN

Onze organisatie heeft daarom besloten mee te doen aan een inzamelproject voor verenigingen, in samenwerking met de firma Recyca. Voor elke onbeschadigde originele cartridge, ontvangen we een mooie vergoeding.

AMBULIFE IN JE TESTAMENT

Als jij overweegt om AmbuLife op te nemen in je testament, dan zijn we je uitermate dankbaar. Daarmee help je mensen in nood, Dichtbij of verder weg. Je nalatenschap zorgt ervoor dat we professioneel hulp kunnen bieden als het nodig is.

 


  • Kasteelstraat 56 bus 3

    9620 Zottegem

  • secretariaat@ambu-life.be

  • 09 395 74 87

Onze partners

© 2021 Copyright  AmbuLife vzw.

Alle rechten voorbehouden.